De datingsite voor 50-plussers

Dating-50plus.nl is dé datingsite voor 50-plussers die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Dating-50plus.nl is een initiatief van 365 Ways BV.

Datingsites van 365 Ways BV

365 Ways BV is sinds 2009 actief met aantal datingsites voor aparte doelgroepen:

Schrijf je nu gratis in!

We hebben de visie en jarenlange ervaring (sinds 2009) dat het gebruik maken van online datingsites zeer succesvol kan zijn. Uit ervaring weten wij namelijk dat internet een prachtig medium is voor het leggen van nieuwe contacten. Wij vinden het daarbij belangrijk dat dit op een leuke, goede en vertrouwde manier gebeurd. We hebben de visie en jarenlange ervaring dat het gebruik maken van online datingsites zeer succesvol kan zijn. Wij vinden het daarbij belangrijk dat dit op een leuke, goede en vertrouwde manier gebeurd. Vandaar dat we Dating-50plus.nl hebben opgericht.

Het doel van Dating-50plus.nl

Ons doel is om 50-plussers met elkaar in contact te brengen. De keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: leeftijd.

Omdat Dating-50plus.nl zich alleen richt op 50-plussers, kom je snel in contact met andere mensen die op dezelfde golflengte zitten en een vriendschap of relatie zoeken.

Dating-50plus.nl is met liefde gemaakt door professionals met ervaring, en voor singles die hun leven graag willen gaan delen met de liefde van hun leven!

Schrijf je nu gratis in!

Kwaliteit en service

Ons team streeft erna een site neer te zetten die qua service en kwaliteit zijn gelijke niet kent. Kwaliteit en service staan bij Dating-50plus.nl op nummer één. Jouw mening en feedback zijn daarbij van wezenlijk belang! Laat ons dus weten wat je van de site vindt via: info@dating-50plus.nl.


 

Waarom Dating-50plus.nl?

 
  De datingsite voor single 50-plussers  
  Handmatige controle van alle profielen 
  Het is makkelijk, veilig en leuk 
  Na inschrijving direct toegang!  
    


;